El FineArt encara l’última setmana d’exposicions i activitats

217

El Observatirio 1 fineart - La Veu de l'Anoia - VeuAnoia.cat

Aquest dimarts comença l’última setmana de FineArt amb la visita guiada del David Ribera, Deux Vies. L’acte té lloc a les 19.30 h a l’espai gastronòmic del Somiatruites, la sala on s’exposa l’obra de Ribera durant aquesta edició de FineArt. Dijous es durà a terme la presentació del llibre “Igualada Visual”, de Manel Caballé i Maria Gregori, corresponent als Premis Ciutat d’Igualada de Fotografia “Procopi Llucià” anys 2014 i 2015. L’acte tindrà lloc a les 19.30 h a la Biblioteca Central d’Igualada amb la presència de les autoritats de la ciutat.

Durant el dissabte, es proposa el taller de llum artificial, a les 19.30 h a la seu de l’Agrupació Fotogràfica on aprendrem com fer fotografíes d’estudi amb llum artificial. Places limitades. L’esdeveniment, de renom a Catalunya i pioner a nivell nacional en el sector de la fotografia, té lloc en 15 espais d’exposicions d’Igualada. Un esdeveniment consolidat que enguany ha superat les edicions anteriors amb un gran èxit de participació en les activitats proposades.

Durant 21 dies Igualada ha estat fotografia i fins diumenge serà encara fotografia; no es pot deixar escapar l’oportunitat de visitar les 45 exposicions que fan d’aquest festival una meravella.