El Dr. Pere Brescó crea un grup de treball català en cirurgia ginecòlogica poc invasiva

111

IMG-20150602-WA0003 copia.jpg

El passat dia 2 de juny va tenir lloc a l’Acadèmica de Ciències Mèdiques i de la salut de Catalunya i Balears la presentació del nou “Grup de Treball de Cirurgia Mínimament Invasiva en Ginecologia” dins del marc de la “Societat Catalana d’Obstetrícia i Ginecologia (SCOG)”.

La creació d’aquest grup de treball correspon a una nova iniciativa del Dr. Pere Brescó Torras, cap de servei d’Obstetrícia i Ginecologia de l’Hospital d’Igualada i actualment també president de la “Sección de Endoscopia de la Sociedad Española de Ginecología y Obstetricia (SEGO)”.

Aquest grup de treball inclou professionals representants dels diferents hospitals catalans que es dediquen més específicament a l’àmbit de la cirurgia endoscòpica, liderats pel mateix Dr. Pere Brescó, i neix amb l’objectiu de compartir experiències, debatre, unificar criteris i plantejar línies de treball i d’innovació.

L’acte inaugural va suposar un important èxit en quant a assistència de nombrosos ginecòlegs dels hospitals catalans, comptant amb una brillant exposició per videoconferència per part del Dr. Javier Magriñà, ginecòleg laparoscopista de renom mundial que ha desenvolupat la seva activitat professional a la Clínica Mayo d’Arizona (EUA), donant suport d’aquesta manera al nou projecte professional del Dr. Brescó i del seu equip.