El Consorci Sanitari de l’Anoia rep els nous residents de medicina i d’infermeria

142

El passat 28 de maig, el Consorci Sanitari de l’Anoia va donar la benvinguda als 14 nous professionals de la salut que han triat aquesta institució per a la seva formació com a especialistes. Es tracta de futurs/res metges/esses especialistes en Cirurgia General i de l’Aparell Digestiu (1), Ginecologia i Obstetrícia (1), Medicina Interna (1) Cirurgia Ortopèdica i Traumatologia (1) i Medicina d’Atenció Familiar i Comunitària (5); i de futurs/res infermer/res especialistes en gineco-obstetrícia (1), geriatria (2) i Atenció Familiar i Comunitària (2).

El CSA és l’únic centre de Catalunya que compte amb unitat docent multiprofessional de geriatria i aquest any, per primera vegada ja van acabar dues infermeres d’infermeria geriàtrica.

La formació de medicina i d’infermeria en Atenció Familiar i Comunitària es coordina des de la Unitat Docent de la Catalunya Central de l’ICS i es realitza conjuntament amb els centres d’Atenció Primària de Santa Margarita de Montbui i Igualada Urbà.

La benvinguda la va realitzar el gerent del Consorci Sanitari de l’Anoia (CSA), Dr. Ferran Garcia i va explicar com estan organitzats els diferents itineraris formatius el Dr. Joan Carles Mateu, cap d’estudis del CSA.