El conseller d'Interior, Jordi Jané, presideix la Junta Local de Seguretat d'Igualada

54

unnamed.jpg

El conseller d’Interior, Jordi Jané, ha presidit, juntament amb l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, la Junta Local de Seguretat del municipi, celebrada a la seu de l’Ajuntament.

A la Junta Local el conseller ha repassat, amb els diferents cossos de seguretat, el balanç delinqüencial del municipi. A la reunió també hi han assistit el delegat del Govern a la Catalunya Central, Juli Gendrau; el director del Centre d’Atenció i Gestió de Trucades d’Urgència 112 Catalunya, Federic Adan; la subdirectora general de Coordinació de la Policia de Catalunya de la DG d’Administració de Seguretat, Begonya Curto; i el director dels Serveis Territorials del Departament d’Interior a la Catalunya Central, Eduard Freixedes; entre d’altres autoritats.

En acabar la Junta Local de Seguretat el conseller ha signat el Llibre d’Honor del consistori. Jané ha destacat el caràcter emprenedor de la ciutat d’Igualada, referent del tèxtil i de la indústria i ha posat en valor el tarannà obert i acollidor dels igualadins.