El CN Igualada celebra la 79a Diada del soci

76

El passat dissabte 15 de setembre es va celebrar la diada del soci del Club Natació Igualada a la piscina del Molí Nou. Durant tot el matí es van dur a terme una sèrie d’activitats en què tots els socis del club i familiars hi podien participar.

La diada es va iniciar amb una sessió de ioga a la gespa a càrrec de Laura, que va permetre començar el dia de forma relaxada, seguida d’una divertida classe d’Aquazumba, amb el Marc Ferrer (col·laboració de CEM Infinit). Els socis i familiars també disposaven de la piscina per poder gaudir d’un Bany Lliure, però molts van preferir participar en els Batejos Subaquàtics com experiència nova, gràcies a la col·laboració de Aqualata Sub. A les 12h, va ser el torn de l’exhibició de Pilota Basca.

Un cop va finalitzar l’exhibició, l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i el president del Club Natació Igualada, David Ramis, es van dirigir a tots els assistents per fer la seva valoració de la diada i les grans millores fetes al club durant els darrers mesos, felicitant a tots els membres de la Junta per la seva gestió. Amb aquestes paraules, es va iniciar l’acte de reconeixement als socis de 25, 50 i 75 anys d’antiguitat al Club i se’ls va fer entrega d’uns obsequis. La sòcia número 1 Enriqueta Sisquella, a més, va rebre una placa acompanyada d’un ram de flors com agraïment per part del club a la seva fidelitat com a sòcia durant 75 anys. L’Enriqueta Sisquella va explicar als socis presents que anys enrere, inclús havia participat en la creació del disseny de l’escut del CNI.

Per finalitzar la diada, es va dur a terme un aperitiu, per tots els assistents a l’acte.

La diada va ser possible gràcies a la col·laboració de Supermas, Duna, Ajuntament d’Igualada, CEM Infinit , Comercial Godó S.L. i els patrocinadors d’or VeuAnoia.cat i Servisimo.es