El CF Igualada treu un empat insuficient a casa davant la UE Sants

26 de març de 2018

Enfrontament molt igualat el que es preveia veure a Les Comes, entre dos equips de la zona alta de la classificació. Els barcelonins estan sent un equip molt irregular a la lliga, però en els partits previs estaven traient molt bons resultats. En canvi, els blaus, tot i les bones sensacions, no acabaven de treure bons marcadors.

No obstant, els jugadors de Mestre sortien al camp amb moltes ganes de revertir la situació i demostrar que l’equip vol demostrar el seu millor nivell fins el final de la temporada.
El partit va començar amb poc ritme, els dos equips volien dominar al rival, però cap ho aconseguia i es generaven més ocasions per errors propis de cada equip que per jugades pròpies. Al minut 10, ambdós equips havien disposat d’una ocasió, una aturada de Dani i un pal de Martí. Es preveia un matx igualat i intens.

Tot i això, el primer gol va arribar ben aviat. Al minut 14, després d’una gran passada en profunditat d’Èric, la va aprofitar Fran, per plantar-se davant del porter visitant i definir a la perfecció. Els blaus posaven l’1 a 0. El gol va fer augmentar el nivell de pressió per part dels dos equips, el partit es va convertir en un joc de molt contacte, però en el que la qualitat de qualsevol jugador, podria fer marcar les diferències.

Fins poc abans del descans, els espectadors no van presenciar ocasions clares, ambdues defenses es mostraven sòlides davant els intents per a moure el resultat. Però en l’última jugada de la primera meitat Martí va fer una magnífica cavalcada des del mig del camp i sent agafat per un defensa visitant, no va poder finalitzar l’acció. Es marxava al descans amb l’1 a 0.

A la represa, l’enfrontament s’ha endurit, moltes disputes al mig del camp, que dificultaven el joc trenat dels anoiencs. Les jugades d’estratègia eren molt importants per generar ocasions, tal i com es va demostrar al minut 59, quan els blaus van enviar una pilot a la fusta, després d’una gran connexió entre Èric i Bernat.
Minuts esbojarrats

El matx continuava igual, i en una falta directa a favor dels visitants, al minut 70, aconseguien empatar amb un llançament magistral de falta que va entrar per l’escaire. Els igualadins no es van donar per vençuts i en una gran recuperació d’Omar, que feia poc que estava al terreny de joc, assistia a Martí, que defenia a la perfecció per tornar a avançar a l’Igualada, al minut 73.

L’enfrontament agafa un altre caire i al minut 78, els visitants van tenir un penal a favor, que no van desaprofitar per a tornar a igualar el marcador. El matx estava molt obert, qualsevol dels dos equips es podia emportar els tres punts. Els últims minuts van ser locals, que van tancar al Sants a la seva àrea, però no van poder trencar l’empat. S’arribava al final del partit amb l’empat a 2.

Amb aquest resultat, els blaus se’n van a l’aturada de Setmana Santa amb 40 punts.
Alineació: Dani; Bernat, David, Baraldés, Aleix; Joel, Güell, Èric; Fran, Martí i Doblas. També van jugar: Omar, Abde i Domènech.