El CF Igualada torna a guanyar en el segon partit de pretemporada

16 d'agost de 2019

Segon partit de pretemporada i segona victòria pel CF Igualada. Si dissabte passat els blaus derrotaven a La Pobla de Mafumet a Les Comes, aquest dijous s’imposaven al FC Borges com a visitants. L’equip lleidetà milita a la Primera Catalana i els dos equips ja s’havien enfrontat la temporada passada en el campionat de lliga.

La primera part va ser controlada pels igualadins. Gràcies a un gol força matiner de Martí Just, al minut 12 i de penal, els blaus van dominar els primers 45 minuts, tot i que sense aconseguir ampliar les distàncies. A la segona part, els locals van intentar buscar més la porteria igualadina, però entre la defensa i el porter anoiencs, no van aconseguir anotar cap gol. Sí que va trobar la porteria Carlos Simón, ja en temps afegit, per posar el 0-2 definitiu al marcador.

Amb només un dia de descans entre partit i partit, aquest dissabte a les 8 de la tarda els igualadins tornen a tenir un altre amistós. En aquest cas, s’enfrontaran al CF Terrassa, una altra vegada com a visitants.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?