El CF Igualada s’emporta un punt d’Andorra

42

El CF Igualada no es va poder emportar els tres punts d’Andorra tot i el gran joc realitzat, en uns noranta minuts de molta intensitat.

L’equip es desplaçava al país veí per jugar davant un equip que venia amb una dinàmica molt positiva. En canvi, el blaus volien revertir la situació després de la derrota a Lleida.

El partit va començar amb un plantejament bastant clar per part dels dos equips, un Andorra que pressionava en primera instància i que intentava dificultar la sortida de pilota blava. En els primers minuts, ho van aconseguir, però mica en mica, els blaus van aconseguir trenar diverses jugades de perill que no es van poder materialitzar.

Un enfrontament molt igualat, que costava veure qui l’acabaria decantant cap al seu costat. Faltava estar encertat en l’últim terç de camp. S’arribava al descans amb empat a zero, al marcador.

La segona part va començar amb una tònica molt semblant. L’Andorra intentava buscar l’esquena de la defensa blava, que es mostrava molt sòlida al darrera. Els anoiencs seguien treballant i els canvis de Moha van donar molt aire a un equip que aniria a més.

Últims minuts d’insistència

Amb el pas dels minuts, els andorrans van començar a perdre l’ordre defensiu, cosa que va saber aprofitar l’Igualada per generar constants arribades. Però no era el dia, la pilota no volia entrar. Simón, al minut 90, amb un gran xut des de fora l’àrea va estavellar l’esfèric al travesser, davant la lamentació dels seus companys.

Tot l’esforç dels igualadins no es van convertir en el premi dels tres punts i s’havien de conformar amb l’empat. Amb aquest resultat, l’equip suma 19 punts i es manté a la part alta de la classificació.

El pròxim dissabte, els de Moha jugaran a Les Comes contra el Gavà, a les 18h.