El CF Igualada femení perd però competeix contra el Barça B

30 d'octubre de 2018

El CF Igualada femení va perdre (4-1) el passat cap de setmana davant d’un dels equips capdavanters de la lliga, el FC Barcelona B, i segueixen amb cinc punts. Les blaves tenien un dels desplaçaments més complicats, alhora, sumant-li les múltiples baixes de les visitants, que preveien que fos un partit complicat.

I l’inici del partit va ser el pitjor possible, quan al primer minut de joc, les blaugrana es van avançar al marcador amb un gran xut que va entrar per l’escaire.

L’escenari canviava totalment. No obstant, l’equip va seguir amb l’idea que es tenia, alternant el replegament amb petites pressions. Tot i això, al minut 15, les anoienques van encaixar el segon, que va fer molt mal.

A les acaballes de la primera part, les blaves van intentar avançar línies, per intentar generar més perill a la porteria rival, provocant que Laura Marcet pogués reduir distàncies amb un xut des de la frontal de l’àrea, col·locant la pilota lluny de l’abast de la portera local. Al descans s’arribava amb un partit molt obert.

A la represa, les de Jordi Torres van seguir amb la mateixa tònica, buscant que la dinàmica fos positiva. Malauradament, al minut 55, el Barça va marcar el tercer gol, deixant molt poques aspiracions a les visitants. Tot i l’ensopegada del gol, l’equip va seguir competint fins al final, quan es va encaixar el quart i definitiu gol.

Moment de passar pàgina, per afrontar la setmana vinent un també difícil enfrontament davant el Seagull, a Les Comes.