El CF Igualada femení cau al camp del Pardinyes (2-0) en el primer partit de pretemporada
E

17 d'agost de 2018

El CF Igualada va estrenar la pretemporada aquest dijous al camp del Pardinyes. Tot i el resultat final (2-0) les jugadores de Jordi Torres van competir bé i van donat pinzellades del potencial de l’equip. S’ha de destacar que les tres jugadores del juvenil que estan amb dinàmica de primer equip van aprofitar els minuts que van tenir.

L’inici va estar dominat per les igualadines que van controlar la possessió. Abans de la mitja hora Marina es va quedar sola davant la portera del Pardinyes però no la va poder superar. A partir d’aquí el partit es va començar a igualar i s’arribava al descans sense gols al marcador.

A la segona part, el ritme va baixar força, cosa normal en partits de pretemporada, i els tècnics van aprofitar per donar minuts a totes les jugadores. A falta de 20 minuts pel final, una jugada individual del Pardinyes va avançar les locals. Les blaves van intentar aconseguir l’empat fins al final, però just abans del xiulet final, les lleidatanes van tornar a marcar, deixant així el marcador en el definitiu 2-0.

Tot i el resultat, les sensacions en el primer partit d’aquesta pretemporada son força satisfactòries. El pròxim dimarts a les 20h, l’Igualada disputarà contra el Seagull de Badalona el seu segon partit de preparació, el primer a les Comes.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?