El CF Igualada escombra el CF Vilaseca i certifica el retorn del bon joc

14 de maig de 2018

Els igualadins superen amb molta autoritat als tarragonins, després d’una primera amb molta efectivitat. El CF Igualada s’ha proposat acabar la lliga amb un cinc victòries consecutives, i fins ara el pla està sortint de manera impecable.

L’equip va sortir molt endollat davant un equip que s’està jugant la permanència. Però després de dues tímides arribades visitants, Baraldés va posar l’1-0, al minut 14, al rematar de cap un llançament de còrner. El primer cop estava donat i es va notar en el matx.

Es va convertir en un partit molt dinàmic, en què arribar a les àrees era molt factible. Un autèntic plaer futbolístic per a l’espectador. Així va ser, com en una increïble jugada col•lectiva, encapçalada per Eric, va ser definida per ell mateix, al min 29. 2-0 al marcador. Però la primera meitat no va acabar a aquí, els de Mestre en volien més i Doblas, al minut 37, va materialitzar a la perfecció un u per u davant el porter del Vilaseca. 3-0 al descans, que feia gaudir a tota l’afició present.

A la represa, els tarragonins van sortir a la pressió, desesperats per posar-se al partit. Això va provocar que tinguessin dues ocasions molt clares, que entre Javi i la defensa blava van solventar. No obstant, el cop definitiu es va donar al minut 57, quan Aleix va marcar el 4-0 en una gran transició anoienca.

El gol va ser un cop molt dur. L’enfrontament es va calmar molt i els visitants van marcar el gol de l’honor. Al tram final del matx, els blaus van rubricar la victòria amb dos gols més, un d’Omar i un altre d’Eric, per posar el 6-1 final.

Amb els tres punts, l’Igualada suma 49 punts i puja a la setena posició de la lliga. El pròxim dissaabte, l’equip viatja fins a Tortosa per jugar el penúltim partit de la temporada.

Gols: 1-0 Baraldés, min 14. 2-0 Eric, min 29. 3-0 Doblas, min 37. 4-0 Aleix, min 57. 4-1 Òscar, min 64. 5-1 Omar, min 77. 6-1 Eric, min 89.