El CF Igualada empata i suma quatre jornades sense guanyar

22

Els CF Igualada rebia a la dotzena jornada de lliga un dels equips de la part baixa de la classificació. Un equip que tot i la seva mala posició a la taula, venia amb bones sensacions de joc.

Des del primer minut, els dos equips tenien molt clar la seva disposició sobre el camp. Un Igualada buscant el joc de toc i un Gavà molt replegat buscant els contracops.
Amb una gespa molt ràpida per la pluja caiguda durant els noranta minuts, era molt complicat combinar sense errors, en uns espais molt reduïts. Els de Moha havien de tenir paciència.

A mesura que passaven els minuts, els blaus s’anaven acostant a l’àrea rival. El partit estava molt travat fins que, al minut 30, Goran va robar una pilota al central visitant, plantant-se davant del porter del Gavà, que feia penal. Baraldés no va fallar la pena màxima i va avançar a l’Igualada. Fins al descans, va ser un constant atac dels igualadins, que no va ser convertit al marcador.

A la represa, els del Baix Llobregat van avançar línies de pressió. No obstant, els de l’Anoia van saber sortir jugant amb bon ritme, generant ocasions de gol. Malauradament, al minut 54, en una pèrdua en zona de construcció, va convertir-se en un penal a favor del Gavà, que no va desaprofitar. S’havia de tornar a començar.

El Gavà es va créixer amb el gol i el partit es va convertir en una anada i tornada, en què qualsevol dels dos conjunts podria marcar.

Últims minuts d’atac constant

Ens els darrers quinze minuts de l’enfrontament, els blaus ho van intentar amb diverses internades per banda dreta, que feien molt de perill. Calia definir bé.

Els últims intents van ser estèrils i es va acabar el partit en empat al marcador.

Amb aquest empat, l’Igualada suma 20 punts i es manté a la part alta de la classificació. La setmana vinent, els blaus visitaran Les Borges Blanques, a les 17h.