El CF Igualada deixa escapar al victòria en els darrers 5 minuts (2-2)

3 de desembre de 2018

El CF Igualada rebia a Les Comes a un líder molt sòlid com era la UD Viladecans. Un equip que any rere any està situat a la part alta de la classificació. Tot i així, els igualadins volien refermar la victòria de la jornada anterior.

Des dels primers minuts es va veure una tònica molt definida; un Viladecans a l’espera i un Igualada amb més proposta futbolística. Molt respecte per part dels dos equips. Poques arribades clares. Al minut 11, després d’una gran jugada col·lectiva Simón obria el marcador pels blaus. Era la millor manera per començar.

Els del Baix Llobregat van seguir amb la mateixa tendència; no es complicaven en camp propi i buscaven les segones jugades amb pilotes àrees. Amb aquest panorama, qualsevol jugada podia generar perill. Fins al descans hi va haver tímides arribades pels dos bàndols, mantenint-se el resultat amb l’un a zero.

A la segona meitat, els visitants van avançar les seves línies de pressió. Això dificultava la sortida de pilota, però beneficiava els contracops locals. El partit es començava a trencar. Els blaus van disposar de clares ocasions per a fer el segon, però l’encert del porter visitant i la falta de punteria no ho van permetre.

En una d’aquestes jugades, al minut 78, després d’una gran jugada de tot l’equip, Franco assistia a Martí per fer el 2-0.

Dues faltes letals empaten el partit

Però no s’havia acabat l’enfrontament, ja que al minut 84, després d’una falta lateral guanyaven la segona jugada i retallaven distàncies. S’havia de sofrir, però al minut 90, en una altra falta llunyana, els visitants empataven el partit.

Un punt final que deixa les coses molt semblants a la taula. L’equip suma 24 punts.