El camp de futbol de la Torre tindrà gespa artificial la temporada que ve

4

El ple de la Torre de Claramunt ha aprovat la licitació del projecte i les posteriors obres de pavimentació amb gespa artificial del camp de futbol de Vinçó. Es preveu que el projecte estigui enllestit el mes de maig i que les obres comencin a l’estiu, per tal que les instal·lacions estiguin a punt per a la propera temporada 2018-19. El cost previst de les obres és de prop de  400.223 euros, 356.000 dels quals els finança la Diputació de Barcelona, xifra que està pendent d’una possible d’ampliació que permetria introduir millores a les instal·lacions.

El concurs preveu que les empreses puguin presentar millores en les seves ofertes relacionades amb la millora de les instal·lacions d’il·luminació, ampliació de la zona de gespa en la part nord-est del camp, marcador electrònic i la qualitat concreta de la gespa. Al final de les obres una empresa homologada farà una prova de funcionament i de la correcta instal·lació de la gespa per tal que aquesta compleixi amb els requisits tècnics i esportius per a la practica esportiva. Els serveis tècnics municipals i personal especialitzat de l’àrea d’esports de la Diputació de Barcelona s’encarregaran de la supervisió de les obres.

Actualment s’estan enllestint les obres prèvies d’instal·lació d’una marquesina per a les grades del camp de futbol, amb una despesa assumida per l’Ajuntament de 35.000 euros. És una coberta d’estructura metàl·lica subjectada sobre 10 pilars també metàl·lics. Aquesta coberta protegirà del sol, la pluja i el fred els afeccionats que seguin a les grades.