El CAI Triatló Petromiralles signa bons resultats a Osona
E

24 de juliol de 2014

TRIATLO_OSONA_2014 (91).JPG El passat diumenge 20 de juliol, a la població de Vic, es va celebrar la segona edició del triatló d’Osona, que va comptar amb 450 participants, i és una prova puntuable per a la lliga de clubs i circuit català de triatló. La prova consistia amb un primer tram de 750 metres de natació al pantà de Sau, on els participants donaven la volta a la famosa punta del campanar. Seguidament, els triatletes havien de fer 24km de ciclisme fins a la població de Vic, amb un circuit molt exigent en què s’havia de coronar l’Alt de la Mina, i per acabar 5km de cursa a peu pel centre de la població de Vic. La prova va començar a les onze del matí, amb una temperatura de l’aigua de 23º, que va fer que l’ús del neoprè no estigues permès. Els guanyadors de la prova foren Nan Oliveras del Terras de Lugo i Nuria Peix del CN Vic. Pel que fa als components de l’equip igualadí, destacar el gran treball d’equip i els bons resultats de tots els atletes, que va permetre classificar a l’equip en una excel·lent vuitena posició en la classificació general, sobre 38 equips classificats, i una brillant tercera posició de la segona divisió del circuit català. A nivell individual, excel.lents resultats de José Rios, amb un segon lloc a la categoria de veterans, i Joan Riera, 25è a la general sobre 400 triatletes classificats. La resta de resultats dels components del CAI triatló Petromiralles foren el 35è lloc de Daniel Baraldes, 41è de Sergi Pujabet, 52è de Jordi Vidal, 57è lloc a la classificació de Daniel Segura, 119è de José Rios (i 2n a la categoria de veterans) i un 210è lloc per a Josep Malavé.