El bon temps ajuda a l’èxit de la Fira de les Bresques d’Orpí

31

Aquest passat diumenge 28 d’abriles va celebrar la IV Fira de les Bresques, juntament amb el tradicional Aplec de les Bresques, i va ser tot un èxit. El temps va acompanyar i això va ajudar a que la gent anés arribant durant tot el matí i anés participant de les diferents activitats i tallers que es podien fer. Enguany es podien estampar bosses reutilitzables amb fruites i verdures, es podia fer una caixa niu per posar al jardí o terrassa de casa i també es va poder fer un pot pels colors amb vímet. Tant joves com grans van poder participar del concurs de bitlles i es van poder ballar sardanes a la nova plaça del petit nucli de Santa Càndia.

La gent va poder començar a fer les compres de primavera, flors i planter. La missa va ser cantada pels amics de la parròquia de Carme i l’arrós va sortir molt bo i molt cuidat, ja que al fer-ho amb dues paelles tothom podia gaudir d’un arrós acabat de fer. Tot estava guarnit amb flors mel·líferes per acompanyar un aplec i una fira ben dolça, dedicada a cuidar i gaudir de la protagonista de l’època, l’abella.

La fira es va consolidant i formant part d’una història que es va escrivint dia a dia i que intenta potenciar la bellesa i el producte de la comarca. Orpí intenta acostar la voluntat de cuidar un entorn molt especial, acollidor i sobretot desconegut i alhora vol transmetre aquests valors a tothom que vagi al poble.