El barri de les Flors d’Igualada viu una gran festa

75

El passat dissabte el barri de Les Flors d’Igualada ha portat a terme la seva festa anual. Es tracta d’un esdeveniment organitzat des de l’Associació de Veïns del barri, però que es dirigeix a tota Igualada. És una festa popular i oberta, una festa pensada per a la ciutat en el seu conjunt. Amb aquest enfocament, durant tot el dia es van portar a terme un conjunt d’activitats ben diverses que van comptar amb una notable participació.

La plaça del carrer de les Gardènies va bullir de festa tot el dia, amb els tallers de manualitats, les partides ràpides d’escacs i el concert-vermut de música tradicional, ofert per l’Aula de Sons d’Igualada, al matí. Es va continuar amb el taller de cuina en anglès per als més petits “Let’s cook”, ofert per People, i la Masterclass de Hip Hop, a càrrec de l’Aula de Dansa, a la tarda. I el sopar popular, l’espectacle de màgia de “Tu Mago” i el ball a la plaça, amb “Som-hi Band”, per acabar la festa.

La festa del barri de Les Flors és, a més a més, un esdeveniment a favor del comerç del barri. Amb un programa que ha comptat amb la col.laboració de 54 establiments de petit i mitjà comerç i de serveis del barri, es promou la conscienciació de les persones respecte el consum en el comerç de proximitat, tot en el marc de la campanya iniciada ara ja fa tres anys “Fent comerç, fem barri!”.