El 3×3 de futbol de Calaf torna a omplir la plaça Barcelona 92

34

El futbol es va convertir en el protagonista esportiu de Calaf de l’11 al 14 de Juliol a la plaça BCN 92 on es va celebrar la 16a edició del 3×3 – 12è Memorial Jordi Borràs que organitza la Penya Barcelonista de Calaf i Comarca.

En aquesta ocasió, hi havien inscrits fins a 74 equips amb un total de 336 jugadors –  259 homes i 77 dones -. Tot i les altes xifres, aquestes han estat una mica inferiors que les de l’any passat, on es va batre el rècord amb 81 equips inscrits. Tot i això, el nombre de dones sí que va augmentar respecte el 2018, on van participar-n’hi 62 entre els equips mixtes de les diferents categories infantils i la femenina d’adults.

Els aficionats al futbol van gaudir de més de 43 hores de joc que, en tot moment, va estar marcat pel bon temps, cosa que va permetre seguir el calendari previst i no haver d’alterar cap horari. En total, es van disputar partits en nou categories diferents: babys, pre-benjamí, benjamí, aleví i infantil, en les inferiors; i cadet, femení, veterans i sènior en les d’adults que va permetre mantenir l’esperit intergeneracional de la competició.

Els partits van començar el dijous a la tarda, on les categories inferiors van donar el tret de sortida amb els primers partits de lligueta. Divendres, els més petits van inaugurar la segona jornada i ja cap al vespre, va ser el torn de la categoria femenina i dels sèniors. El diumenge al matí, van començar les hores decisives on els més petits ja disputaven les fases finals, juntament amb la categoria veterans. Les finals van començar a primera hora de la tarda i com els darrers anys, van estar molt igualades i van gaudir d’una accentuada competitivitat.