Dues victòries i una derrota aquest cap de setmana per al Vilanova Bàsquet
D

19 de març de 2018

Dissabte al matí l’equip cadet femení va perdre a domicili amb la Escola Anoia per 35-22 i 10-4 en el sistema de puntuació del Consell Esportiu de l’Anoia.

El partit es presentava fàcil a priori, però les noies van fer sens dubte, el pitjor partit de la temporada i les jugadores rivals es van emportar la victòria amb tota justícia. En cap moment van estar al partit i es van veure superades en tots el aspectes del joc.

Així els parcials van anar caient del costat local un darrera l’altre a excepció de l’últim que van guanyar les vilanovines.

Van jugar, Sofía Sancho, Lucía Moreno, María Palacios (2), Ana Palacios (4), Laura García (10), María Vega (2), Clàudia Nuncio, Ana Lozano (2) i Alba Quiñones (2). Entrenador Carlos Fratila.

Parcials, 8-4, 10-4, 8-2 i 9-12.

A la jornada de tarda a Can Titó, van arribar els bon resultats, amb victòries dels equips sèniors.

Primer els nois van sumar la seva quarta victòria en els últims sis partits, davant el Bàsquet Berga per 53-43.

Partit amb dues parts molt diferents, als dos primers quarts els va costar fer el joc dels últims partits, amb poca fluïdesa en atac, sense trobar la forma de anotar. Així es va arribar al descans amb el marcador desfavorable de 20 a 25.

Però la segona part va ser una altra historia. El tercer quart va ser definitiu per el resultat final, amb un parcial en 8 minuts de 16 a 3, amb una gran defensa i un encert espectacular en atac amb 5 triples.

A l’últim els nois van saber salvaguardar la diferència assolida i es van emportar una nova i merescuda victòria.

Van jugar, Francis Rodríguez (8), Alexey Domènech (12), Jhonny Goya, Ngadi David Gil (17), Miguel Angel García (12), Camilo Rodríguez, Sergi Brugués (3) i Fernando Leno (1). Entrenador Alexey Domènech.

Parcials 10-16, 10-9, 22-7 i 11-10.

I per tancar la jornada les noies es van retrobar amb la victòria al guanyar al Asfe Petropinto Sallent per 48 a 47.

Partit davant un dels rivals directes a la classificació, i tal com era previsible, molt igualat.

La sortida de les vilanovines va ser molt bona i es van posar 10 a 2, però de seguida les visitants van retallar diferències.

La igualtat es va mantenir al marcador, sempre amb les locals per davant amb mínimes avantatges, fins que a tres minuts per al final les sallentines es van avançar 44-46.

A aquest últims minuts, les noies van donar-ho tot en defensa i amb dos bons atacs, van donar la volta al lluminós i es van emportar una lluitada victòria, que ha de servir per tornar la confiança al grup.

Van jugar Marina Espejo (4), Clara Bargalló (17), Clàudia Miramunt (11), Marina Palmés, Mariona Barral (2), Clara Roca, Núria Torrens (10) i Alexandra Vives (4). Entrenador Alexey Domenech.

Parcials, 16-10, 13-17, 12-8 i 7-12.