Dues i victòries i una derrota pels equips Subaru de Pàdel

39

Dels 8 equips Subaru involucrats en les diferents lligues, solament 3 van entrar en acció el passat cap de setmana amb dues victòries de l’equip de 2a PàdelCat i +45 Oxford i derrota de l’equip femení PàdelCat de 3a.

PàdelCat 2a Masculí. 

Nova victòria a casa, aquest cop per 2-1 davant el C.T.P. Reixac A. Una victòria que permet seguir dalt de tot de la classificació de la 2ª categoria. David Sabaté/Kim Aribau van ensopegar 2-6, 1-6 amb Chesco Leon/ Oscar Sanfelipe. Però primer Isidre Marimon/Jordi 7-5, 6-1 a Carol Jorge Comas/Eric Canela i desprès Lluís Fernández/Joan Albareda van capgirar el marcador guanyant 6-2, 6-3 a Roger Lidón/Sergi

Lliga Pàdel +45 Oxford.

Gran victòria 2-1 a casa davant el Pàdel Indoor Les Cabanyes, líder del grup dels Blaus. Amb aquesta victòria, l’equip Subaru Oxford empatem al cap d’amunt de la classificació amb els del Penedès, encara que per goal-average, els anoiencs seguim sent segons. Albert Homs/Isidre Marimon van resoldre 6-3, 4-6, 6-1 amb Jordi Montfort/José Gómez, Lluís Fernández/Àngel Solé no van poder sumar caient 2-6, 6-2, 2-6 amb Paco Duque/Manel Escala però finalment Joan Llorach/Gabi Bonet van donar el punt guanyador 6-4, 7-6 amb Francesc Sánchez/Ramón Chacón.

PàdelCat 3a Femen.

Derrota a fora per 2-1 davant el CUBE de Manresa. Aquest cop no va poder ser. Tot i així, les noies Subaru segueixen molt ben classificades en la part alta del grup. Joanna Dalmases/Montse Santamaría van cedir amb Pilar Arnau/Elvira Arias 2-6, 2-6, Georgina Carrer/Encarna Valdés van empatar guanyant amb comoditat 6-1, 6-0 a Vanessa Quintana/Míriam Pérez, però en el partit que decantava, les germanes Calvet no van poder tancar-lo caient 3-6, 2-6 amb J. Cabrera/Paula García.