Dos mil persones dibuixaran un llaç groc humà aquest diumenge a Igualada

317

Com ja va passar cinc anys enrere, en què es va construir una estelada humana gegant, aquest pròxim diumenge es farà el mateix però amb un llaç groc. Una proposta del grup Revoltats farà que dos mil persones formin a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada el què s’ha convertit en el símbol per demanar l’alliberament dels presos polítics i el retorn dels exiliats.

Des de l’organització remarquen la importància que tothom que s’hagi apuntat a la iniciativa hi assisteixi, ja que cada persona té un lloc assignat per tal que el llaç es pugui veure perfectament. A més, des d’avui i fins divendres, de 7 a 9 del vespre a la Plaça de l’Ajuntament d’Igualada, ja es poden recollir els packs amb les dues samarretes i les dues gorres que tots els inscrits rebran.

Diverses personalitats de Catalunya com el President Carles Puigdemont o la consellera igualadina Àngels Chacón ja han donat suport a una iniciativa que destinarà tots els seus beneficis a l’Associació Catalana pels Drets Civils, una entitat que agrupa totes les famílies dels presos polítics i exiliats.