Dos anoiencs a la nova executiva d’ERC a la Catalunya Central

42

Nova_Executiva_Regional_CatalunyaCentral_2015-19mitjans.jpg

El passat dissabte, dia 4 de juliol, va tenir lloc al complex Cal Sitjes d’Artés el congrés regional d’ERC-Catalunya Central per a renovar la seva executiva tal i com estableix els estatuts de la formació. L’única candidatura que es va presentar va ser l’encapçalada per l’actual president d’ERC-Bages, Lluís Oliveras, que va rebre el suport dels presents al congrés i liderarà la federació regional durant els propers quatre anys.

En la seva presentació, Oliveras va manifestar el repte que suposa agafar la direcció regional en un moment com aquest i va felicitar al seu predecessor, l’anoienc Josep Maria Palau, per deixar la formació com a segona força política a nivell de la Catalunya Central. El nou líder regional va plantejar com a principal objectiu ser útils a la societat que vol representar i, a nivell intern, coordinar la tasca de les federacions comarcals i de suport a les seccions locals per tal d’encarar amb èxit les properes cites electorals, en especial la decisiva del 27S.

Dins de l’equip de l’executiva regional, l’Anoia tindrà dos representants; d’una banda, el regidor masquefí, Xavier Pérez Fornés, com a secretari de Política Municipal, i de l’altra, Maria Sayavera, regidora odenenca, en la secretaria d’Imatge i Comunicació.

El congrés va comptar també amb l’assistència de la secretària general d’Esquerra Republicana, Marta Rovira, que va engegar la seva intervenció agraint la tasca del president regional sortint i desitjant bona feina i encerts al nou president. Rovira va animar als presents a treballar intensament les properes setmanes i mesos tot recordant que “el nostre objectiu és el nou país que hem de construir i per això posarem tota l’estructura del partit a disposició per assolir-ho”. I va continuar avisant que “no guanyarem les plebiscitàries discutint del ‘com’ ens presentem, sinó sortint al carrer i convencent a la gent”. “Tenim l’oportunitat de guanyar i no la podem desaprofitar”, va concloure.

El nou equip regional
El nou president regional estarà acompanyat per una nova executiva regional que està integrada per Agustí Lleyda, com a secretari d’Organització; Miquel Leon, com a secretari de Finances; Maria Sayavera, com a secretària d’Imatge i Comunicació, com hem avançat; Marie Kaprez, com a secretària d’Acció Política i de les Dones; Xavier Pérez, com a secretari de Política Municipal, explicat anteriorment; Laura Vilagrà, com a secretària de Política Parlamentària i Institucional; i Adrià Tuneu, com a secretari de Formació.