Diversos alcaldes de l’Anoia viatjaran a Brussel·les per fer-hi una conferència

338
Alcaldes de Catalunya al Parlament el dia de la proclamació de la República Catalana.

Uns 200 alcaldes de municipis catalans viatjen aquest dimarts a Brussel·les per internacionalitzar la persecució de l’Estat als representants polítics catalans, entre ells diversos de l’Anoia, la majoria d’ERC.

Entre els alcaldes de l’Anoia hi ha David Sànchez (Jorba), Joan Serra (Castellolí), David Alquézar (Tous), Cesc Salamé (Copons), Xavier Boquete (Masquefa), Enric Canela (el Bruc), Marc Castells (Igualada), Josep Llopart (Piera), Xavi Nadal (Calonge de Segarra) i Jordi Servitje (Veciana).

La comitiva encapçalada per Neus Lloveras, presidenta de l’AMI, i Miquel Buch, president de l’Associació Catalana de Municipis, hi farà una conferència explicant la seva vivència a nivell municipal, tant dels fets de l’1 d’octubre com dels dies posteriors. Tot i que hi volien anar encara més alcaldes, no hi poden anar tots per falta de places al vol. Lloveras i Buch han tornat a apostar per una llista única de consens de cara a les eleccions del 21 de desembre.

Serà el primer acte en suport del Govern legítim de Catalunya que es podrà celebrar amb la presència del president i de consellers afectats per les mesures dictades pel govern i els tribunals espanyols.