Diumenge torna “La Gran Follada” a l’entorn del pavelló de les Comes

122

El proper diumenge, 15 d’abril, torna una nova edició de “La Gran Follada”, la cursa “folla” que organitzen cada any els Indi’s Folls i que sempre té molta acceptació. De fet, ja fa dies que hi ha les inscripcions tancades.

Durant tot l’any se celebren un grapat de curses, des de les milles urbanes, passant per les curses populars de cada ciutat o població, fins a les maratons o curses de muntanya.
Totes les curses tenen la seva atracció: pel lloc, pel traçat, per la dificultat… “La Gran Follada” que aglutina el millor de cada cursa, afegint-t’hi un toc d’originalitat mai vist fins ara, com diuen els seus organitzadsors. Es tracta de la primera cursa on la seva principal característica serà la de córrer amb la parella i, a més, lligats per la cintura amb una corda.

La “Gran Follada” és la primera cursa popular per parelles, en plena natura, amb un traçat divertit i amb la dificultat que comporta córrer lligats on casats, separats, ajuntats, parelles de fet, els que de fet són parella, germans, cosins, amics…

El recorregut consta de 6.969 m., en les quals s’hauran de superar 4 proves, que s’hauran de fer obligatòriament. El traçat transcòrre per l’entorn del pavelló de les Comes, per darrere les Guixeres i l’autovia A-2.

També hi ha la possibilitat, per als més petits, de participar a la “petita Gran Follada”, per als nens d’entre 8 i 13 anys.

Els horaris seran els següents:
08.30 Entrega de samarreta amb el dorsal i de la corda.
10.00 Sortida de la cursa.
12.30 Entrega de premis.

En la cursa gran hi hauran tres grups,masculí, femení i mixt, és a dir un total de 12 categories, 4 per grup.

Júniors de 14 fins a 17 / Sèniors de 18 a 39 / Veterans de 40 a 49 / Màsters de 50 en amunt.