Diumenge de finals per l’Anoia Club Gimnàstic

114

El passat diumenge es van celebrar dos importants finals per la gimnàstica artística. La final territorial de gimnàstica artística femenina del Consell esportiu escolar, i la final de la Copa Catalana d’artística masculina.

La final territorial del Consell, es va celebrar al complex esportiu La Marbella a Barcelona i es classifiquen gimnastes de les categories benjamí a juvenil. L’Anoia CG a la categoria benjamines va participar amb l’equip format per Berta Garcia Bernaldez, Clàudia Costa Guixà, Irina Cuadras Mendez i Isolda Murcia Basas. A la categoria alevines la gimnasta Araceli Sanchez Chacón i a la categoria cadet la gimnasta Aina Sanchez Compte. Totes van realitzar excel·lents exercicis i aquesta classificació per la final territorial va omplir de goig tant les entrenadores, com les atletes i els pares, felicitats a totes!
Per a la secció d’artística masculina també va ser una gran experiència anar a la final de la copa catalana, que es va celebrar a Sant Boi de Llobregat. Tots els gimnastes van obtenir medalles de participació i els gimnastes del club Igualadí, Oriol Acosta Quatrecasas i Nil Lopez Farrés, van realitzar excel·lents exercicis amb tècnica més precisa i vols més alts.
Cal destacar les notes, Nil i Oriol respectivament, a l’aparell de terra 12.600 i 12.600, a cavall amb arcs 12.600 i 12.000, a anelles 12.800 i 12.600, a salt 14.800 i 14.800, a paral·leles 12.100 i 12.000 i a la barra fixa 13.300 i 13.100. Volem felicitar els dos gimnastes per l’esforç i dedicació, i també a l’equip tècnic!