Diumenge de creació artística en família amb Experimentem Guinovart

26

Aquest diumenge, a les 12h al Museu de la Pell d’Igualada, tindrà lloc una nova activitat del programa Creactiva’t al Museu!, titulada Experimentem Guinovart.

En seran protagonistes els colors de la Mediterrània, del blat i dels rostolls que tant van captivar l’artista Josep Guinovart. En aquest taller, conduït per Teresa Riba, escultora i professora de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, grans i petits podran endinsar-se en el món de Guinovart, tot experimentant tècniques senzilles d’estampació i gravat amb materials naturals i quotidians, tal com feia sovint l’artista per crear les seves obres.

El taller està pensat per a famílies amb infants a partir de 6 anys. Es recomana portar roba que es pugui tacar. L’activitat és gratuïta i l’accés, amb aforament limitat i sense reserva prèvia, es farà segons l’ordre d’arribada.

Programa Creactiva’t al Museu!

El programa Creactiva’t al Museu! Diumenges familiars al Museu de la Pell reuneix deu propostes mensuals molt variades, que van des de tallers diversos a contacontes, visites o activitats lúdiques. L’objectiu és posar en valor l’experiència de crear i d’aprendre gaudint en família, al voltant de les exposicions temporals i les col·leccions del Museu, la història i l’expressió de la cultura local. Aquesta és una iniciativa del Museu de la Pell i del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament d’Igualada, amb la col·laboració de l’Escola Municipal d’Art i Disseny Gaspar Camps, els Moixiganguers d’Igualada, Ingravita, el Museu Molí Parerer de Capellades, la Comissió de la Cavalcada de Reis d’Igualada i la Diputació de Barcelona.