Dissabte, 4a edició de la Fira de Cervesa Artesana de l’Espelt

176

cartell fira(1).jpg

Demà dissabte, dia 26 de setembre, se celebrarà la 4a edició de la Fira de la Cervesa Artesana de l’Espelt. Començarà a les 11 del matí i durarà fins les 12 de la nit. La fira està organitzada per l’associació d’amics de la cervesa artesana La Bromera.
Durant la Fira es omptarà amb la presència de 15 cervesers, 5 dels quals són locals: Els Minairons, Tous d’Anoia, L’Espina de Ferro, La Segarreta i La Bromera, a més d’altres productors de renom a Catalunya: Beercat, La Calavera, La Sitgetana, Reptilian, Gàrgola, Gat Graz, l’Ò, Pochs, Tro Ales i Zulogaarden. Cal destacar que tres dels cervesers (Minairons, Espina de Ferro i La Sitgetana) portaran una cervesa elaborada especialment per a la fira.
A més de cerveses artesanes, la Fira tindrà una oferta musical, gastronòmica i lúdica. Cap al migdia hi haurà 2 paelles a càrrec de Paella Mòbil, una de les quals serà vegetariana. El Clot i el Centre de l’Espelt tindran pizzes, fideuas, pinxos, tapes i hamburgueses, tot a preus populars.
Hi haurà sessions de DJ durant tot el dia a càrrec de Peter Coates i Max Palmer. La música en directe començarà a la tarda, amb en Quico 13, que interpretarà unes versions acústiques a més d’alguna cançó pròpia de 18h a 19h, seguit per The Saturday Blues Project amb un repertori de blues-rock de 19:30h a 20:30h, i finalment els Mantis Panties actuaran de 21h a 22h amb un repertori de folk acústic.
Com a activitats paral·leles hi haurà una xerrada sobre el procés d’elaboració de la cervesa, a més d’un espai amb inflables per a tots els infants. La fira d’enguany té com a patrocinadors l’Ajuntament d’Òdena, Gràfiques Pons, El Centre de l’Espelt, Airfoc, i Igra. També hi haurà una àmplia zona d’aparcament a l’entrada de l’Espelt.
Des de l’associació La Bromera volem animar als anoiencs a assistir i gaudir d’aquest esdeveniment tan únic.