Dimecres va començar el Zoom amb un homenatge a Ramon Gener, premi d’honor

45

zoom2015inaug (8).jpg

Dimecres va començar una nova edició del Zoom Festival, el festival Internacional de ficció per a televisió que que té lloc aquests dies a la nostra ciutat.
La inauguració es va fer dimecres al vespre al Teatre Municipal l’Ateneu, i durant aquesta es va estrenar en primícia el film Fassman, l’increïble home radar.
La inauguració va comptar amb la presència de Juanjo Puigcorbé, actor i diputat delegat de cultura de la Diputació de Barcelona, Mireia Claret, presidenta de l’Ateneu Igualadí, Francisco Vargas, director de l’Àrea Audiovisual de l’ICEC i Marc Castells, alcalde d’Igualada.
L’acte va començar amb l’entrega del premi d’honor Zoom 2015 al comunicador i músic Ramon Gener, director del programa Òpera amb Texans i de This is Opera. El guardó li va ser entregat per Juanjo Puigcorbé.
Seguidament van pujar a l’escenari l’equip de la pel.lícula Fassman, l’increïble home radar, un film dirigit per Joaquim Oristrell i produït per Paco Poch, els quals van parlar sobre el film que posteriorment va poder ser visionat.
Ahir dijous començava el Zoom didàctic que s’ubica en dos escenaris per al públic escolar, el Museu de la Pell i el Mont-Agora.
Avui divendres i demà dissabte durant tot el dia les diverses seccions del Zoom seran presents en els diversos espais de la ciutat. El Teatre de l’Aurora acull la sessió KM0 i la secció oficial es pot veure a l’Ateneu.
Dissabte a la tarda, abans de la gala de cloenda, es comptarà amb la presència de l’equip de la sèrie televisiva Merlí i se’n podrà veure un capítol inèdit.

Laura Guiteras presentarà la gala de cloenda del 13è Zoom Festival
La popular actriu i cantant Laura Guiteras, acompanyada de la seva banda La Guitti Di Finizio, serà l’encarregada de conduïr la Gala de Cloenda de la 13a edició del Zoom Festival.
Durant la gala, que tindrà lloc el dissabte 28 de novembre a les 21:00h al Teatre Municipal l’Ateneu, es lliuraran els diversos premis Zoom: el Premi Auguri Sita Murt a l’actriu Alba Ribas, el Premi a la Millor Sèrie Espanyola a El Ministerio del Tiempo, Millor Pel·lícula, Millor Director, Millor Guió, Millor interpretació, Millor Curtmetratge, Millor Websèrie, Millors Pilots de Ficció del Showcase i Premi D.O. Catalunya.