Dijous nit de contes per a adults a les Golfes de l’Aurora amb Sherezade Bardají

65

sherezade-bardaji-contes-adults-teatre-aurora-veuanoiaLa coneguda narradora Sherezade Bardají serà la protagonista de la sessió de contes per adults que se celebrarà a la Sala Les Golfes del Teatre de l’Aurora el proper dijous 17 de novembre, a les 9 del vespre. Aquesta vetllada de contes s’emmarca dins el nou Cicle Les Golfes, que la sala independent igualadina ha estrenat aquesta temporada.

Sherezade Bardají, que actua per primera vegada a Igualada, presenta a l’Aurora La nit als ulls, un espectacle que aplega un recull de contes, tant propis com tradicionals, enfilats per un fil conductor i una galeria de personatges. La veu de la narradora i actriu Sherezade Bardají és acompanyada per un joc suggerent d’objectes de llum que es transformen al llarg de les històries.

La Sherezade Bardají ens explica l’origen de la seva afició i professió per explicar històries oralment: “Ni Maria, ni Marta, ni Anna… Sherezade, així em van dir. Eren els anys vuitanta quan els meus pares es van embarassar i quan el meu germà llegia les “Mil i una nits”: “Serà una nena, li hem de posar Sherezade!”. “Shhhheeee… què?”, van contestar ells. Es va sortir amb la seva. Vaig créixer amb els contes del meu pare: històries de llops, de coneguts, de pobles que ell coneixia molt bé. Fou una beca de la universitat la que em va fer volar fins a Santiago de Compostela. Allà vaig començar a escoltar: narradors professionals, novells, altres que no sabien que ho eren. Avui segueixo escoltant… i narrant a Catalunya, Galícia, Andorra. La paraula és el meu ofici qualsevol dia de la setmana.”

Horari i venda d’entrades

La sessió de contes de La nit als ulls, de Sherezade Bardají tindrà lloc dijous 17 de novembre a les 21 h. Les entrades 7 € i 5,50 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.