El dia 6 de febrer s’obre el termini d’inscripció de comparses pel Carnaval d’Igualada

32

El dia 25 de febrer, a les 18:30h, Igualada viurà una nova edició de la seva tradicional rua de Carnaval. La celebració, coordinada des del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament, seguirà el recorregut l’habitual, sortint de la plaça de La Masuca i finalitzant a la Plaça Cal Font. En aquesta ocasió, l’encarregat de muntar la carrossa del Rei Carnestoltes i elaborar el pregó serà el Col·legi Maristes Igualada, que celebra els dos-cents anys.

El termini d’inscripcions per concursar i participar a la rua serà del 6 al 17 de febrer i la informació i la butlleta es podran trobar al web www.igualada.cat. Caldrà formalitzar-les a les oficines del departament de Promoció Cultural de l’Ajuntament, a la Plaça Sant Miquel, 12. Les comparses hauran de tenir un mínim de deu membres i s’atorgaran cinc premis de cinc-cents euros i deu de dos-cents euros, amb trofeus també per les tres millors comparses.

En acabar, a Cal Font, l’Antic Gremi de Traginers prepararà la tradicional botifarrada per als components de les comparses, gràcies també a la col·laboració del Gremi de Flequers de l’Anoia, que cedeix el pa, i a Carrefour Igualada, que dóna la carn.