Detinguts dos homes per cultivar al voltant de 1.500 plantes de marihuana en una finca de Piera

1313

Els Mossos d’Esquadra de la comissaria de l’Anoia van detenir, el dia 31 de març i el dia 3 d’abril, dos homes de nacionalitat espanyola de 28 i 31 anys i veïns de Vacarisses i Viladecavalls respectivament, com a presumptes autors d’un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues, i un delicte de defraudació de fluid elèctric.

La investigació es va iniciar fa uns mesos quan els  mossos van tenir coneixement de la possibilitat d’una plantació de marihuana en una casa de a la zona de Can Martí de l’Estela (Piera).

El dijous 31 de març la investigació va culminar amb l’entrada i registre en el domicili vigilat per part d’efectius de la comissaria de l’Anoia així com amb la detenció del primer autor.

Concretament el dispositiu es va realitzar en una parcel·la on la plantació de marihuana es trobava a l’interior d’una casa a quatre vents.

A l’interior de la casa, hi van trobar un total de 932 plantes de marihuana en estat de planter, 630 plantes de marihuana en plena floració i 7 caixes plenes de cabdells.

Aquestes plantes es trobaven distribuïdes en les diferents estances dedicades al cultiu. Totes elles preparades amb làmpades, deshumificadors, transformadors, ventiladors i aparells d’ aire condicionat entre d’altre aparells i productes necessaris per a la floració i cultiu.

Passats tres dies de l’entrada i registre, els agents van practicar la detenció del segon autor dels fets.

Ambdós detinguts, el primer d’ells amb antecedents policials, van quedar en llibertat després de declarar a comissaria i es presentaran davant del jutge quan aquest el requereixi.