Detingut l’autor de quatre robatoris amb força a l’Anoia

360

Agents dels Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Igualada van detenir, el passat 10 de gener, un home, de 41 anys, de nacionalitat espanyola, i veí de la Torre de Claramunt, com a presumpta autor de quatre robatoris amb força a interior de domicili a les Pinedes de l’Armengol.

La investigació va començar després de detectar-se un seguit de robatoris amb força en domicilis de les Pinedes de l’Armengol entre principis de juliol a mitjans de setembre de 2017.


En tots quatre casos el modus operandi era el mateix: es tractava de cases segones residències, que haurien accedit al seu interior forçant una finestra, utilitzant en totes elles, el mateix mètode de forçament mitjançant un tornavís o eina punxant. Indicis que van fer sospitar als investigadors que es tractaria del mateixos autors.

A més a més, diversos testimonis van aportar informació de gran rellevància. Fet que va ajudar a culminar la investigació el dia 10 de gener de 2018 amb la plena identificació i posterior detenció de l’autor dels robatoris.

El detingut ha passat avui a disposició judicial davant del jutjat en funcions de guàrdia d’Igualada decretant llibertat amb càrrecs.