Detingudes tres persones per catorze robatoris a domicilis i trasters d’Igualada

502

Els Mossos d’Esquadra de la Unitat d’Investigació de la comissaria d’Igualada van detenir el passat 29 de novembre, dos homes i una dona, d’entre 19 i 44 anys, de nacionalitats marroquina i espanyola, tots tres veïns d’Igualada, com a presumptes autors de catorze robatoris amb força a l’interior de domicilis i trasters. A més, a la dona també se l’acusa de dos delictes de descobriment i revelació de secrets.

La investigació va començar a finals d’octubre arran de diversos robatoris amb força a domicilis i trasters del municipi d’Igualada.

Els autors seguien un mateix modus operandi: forçaven el pany de la porta d’accés a l’immoble o el traster i, un cop dins, sostreien joies, objectes d’electrònica, material esportiu, roba, entre altres. En un dels robatoris van sostreure escopetes i material de caça.

La investigació va concloure el passat 29 de novembre amb la detenció de les tres persones per la seva relació amb els fets delictius. De la investigació es desprèn que la dona va participar activament en els 14 robatoris amb força en trasters i domicilis, mentre que els dos homes van col·laborar en la seva execució i en la distribució del material sostret.

A la dona també se li atribueix l’autoria de dos delictes de descobriment i revelació de secrets, ja que va sostreure dues cartes, de l’interior de bústies, que contenien targetes de crèdit.

Part del material sostret ha estat recuperat i retornat als seus propietaris. La investigació continua oberta i no es descarten més detencions.

Els detinguts van passar el dia 1 de desembre a disposició judicial davant del jutjat d’instrucció en funcions de guàrdia d’Igualada, el qual va decretar llibertat en càrrec pels tres.