Detenen un jove a Vilanova quan descarregava plantes de marihuana en un domicili

332

La Policia Local de Vilanova del Camí va detenir ahir al matí a un veí del municipi, de 21 anys, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. Una patrulla va enxampar el noi quan traslladava plantes de marihuana a l’interior d’una casa del carrer Mossèn Cinto Verdaguer.

El jove anava acompanyat de dues persones més, de 18 i 24 anys, però després d’identificar-los a tots tres, un dels joves va reconèixer que les plantes eren seves i que els seus amics només l’ajudaven a transportar-les. Després d’entrar al domicili, els agents hi van trobar una desena de plantes i una caixa de cabdells.

Segons la Policia, en total es van decomissar 32 quilos de marihuana. El jove detingut hauria manifestat que les plantes procedien d’un hort que té en una altra població. Els Mossos d’Esquadra es van endur el detingut a dependències policials.

La regidora de Seguretat Ciutadana de Vilanova, Imma González, afirma que estan “ocupats i preocupats” perquè en aquest zona del municipi es donen “conflictes molt concrets que s’estan treballant de manera coordinada amb altres forces policials”. També ha assenyalat que el jove detingut tenia antecedents per altres temes.