Derrota de l’IHC a la pista del Shum Maçanet (3-1)
D

14 d'abril de 2013

ihc IHC Blocat.- Derrota per la mínima de l’IHC (el 3 a 1 arriba a 90 segons del final) en un partit molt ajustat que podria haver caigut a una o altra banda i que ha quedat absolutament marcat per la lesió de Marçal Casadevall. El defensa vigatà ha rebut un cop de bola al clatell en l’escalfament i ha quedat marejat i amb molt dolor a les cervicals. Tot i que en Marçal, compromís al màxim, ha intentat jugar i ha arribat a estar en pista els primers 10 minuts de partit, el fisio, Martí Compte, ha aconsellat de portar-lo a l’Hospital de Vic perquè li fessin una revisió. Allà li han fet una exploració, un tac, que ha revelat que no hi havia cap lesió neurològica. Tot i això l’han mantingut en observació fins que a última hora de la nit l’han enviat cap a casa (a casa dels seus pares concretament) zmb un collarí de prevenció. L’IHC ha notat l’absència del Marçal i tot i que ha sabut implementar una defensa zonal molt consistent, ha rebut dos gols (el primer d’ells molt ràpid) que capgiraven el gol inicial arlequinat de Càceres amb una de les seves mítiques culleres a l’escaire en un llençament de falta. El 2 a 1 no s’ha mogut durant 25 minuts tot i que els igualadins han enviat 3 pilotes al pal i han tirat una FD per 10 faltes d’equip a falta de 5 minuts. També és cert que els locals, molt ben dirigits pel sempre arlequinat Màgic Navarro, també han tingut la seva fD dos minuts més tard (un genial Elagi li ha robat la bola a Bartrés i ha impedit el llençament). I a 1 minut i 48 segons pel final Ruben Fernàndez ha aprofitat una contra per definir el partit que perfectament podria haver acabat amb l’empat a 2. Serà per “la síndrome dels vells amics” però la realitat és que el Shum de Navarro i Ivan Sanz ha aconseguit el 25% dels punts que té ( 6 dels 21) d’un IHC on se’ls recorda amb enyor. Els punts escapats sempre fiblen però … I ara a pensar en italià. SHUM 3 (2/1) Dominguez, Bartrés, M. Navarro, Soler i R. Fernàndez (2), equip inicial. Galan (1) i Preses. IGUALADA HC 1 (1/0) Elagi, Marçal, Ton Baliu, Pla i Càceres (1), equip inicial. Vives, Pove, Vera i Vilaseca. A. Povedano. GOLS: 0-1 Càceres (m 7), 1-1 Fernàndez (m 8). 2-1 Galan (m 22). SEGONA PART. 3-1 Fernàndez (m 23). Més info a: http://ihc.blog.cat/ Foto: D. Figueras.