Demà torna la nit més comercial d’Igualada i amb desfilada a la plaça de l’Ajuntament

99

Aquest dissabte dia 5 de maig arriba la la 7ª edició d’Igualada Nit de Shopping i la Desfilada de Moda, que enguany coincideixen amb la FirAnoia.

A més a més, l’endemà, el diumenge, dia 6 de maig, els comerços d’Igualada poden romandre oberts al públic, i d’aquesta manera, ajudar a tothom a trobar el regal adient pel Dia de la Mare.

Per setena vegada, desenes de comerços, restaurants i serveis prenen part activa en Igualada Nit de Shopping, una promoció que converteix la ciutat en la capital comercial per un dia. En un ambient festiu amb l’afluència de milers de persones, Igualada Nit de Shopping omplirà de contingut les places i carrers de la ciutat.

S’espera que desenes de botigues el dissabte ofereixin descomptes i altres promocions per Igualada Nit de Shopping, a més a més de gaudir de bon ambient, activitats i decorats que hi hauran als carrers d’Igualada.

Recordem que la promoció d’Igualada Nit de Shopping consisteix en l’obertura voluntària dels establiments comercials de manera excepcional fins a les 12 hores de la nit, com també en les accions i activitats promocionals de les botigues davant dels mateixos establiments comercials, amb l’objectiu de crear afluència de públic i animar les vendes. Cadascú dels comerços participants farà ofertes, descomptes i preus especials només per aquell dia, encara que hi haurà un denominador comú. És la “Ciutat 10”, que simbòlicament indicarà el descompte mínim de 10%, o preus de 10 € en productes i serveis amb els que es promourà la jornada amb objectiu de fer entrar els clients a les botigues.

Per tant, el  pròxim dissabte, 5 de maig, i durant tota el dia i la nit, la ciutat tornarà a vibrar amb les compres nocturnes i amb una llarga llista d’activitats diverses i divertides pensades per pasaar-ho bé tota la família. Desenes de comerços i altres serveis obriran fins les hores altes de la nit amb promocions, activitats, música, dj’s, degustacions, animació, vi i cava a la fresca, pica-pica, desfilades de moda, dansa, i moltes compres i sorpreses.

Cada any, de fet, els botiguers d’Igualada sorprenen amb decorats imaginatius dels seus aparadors i comerços, i també amb les activitats divertides davant dels seus establiment, que evidentment, aporta que les places i carrers estiguin plens fins a les hores altes de la nit.

Per trobar més fàcilment els comerços participants a Igualada Nit de Shopping, Igualada Comerç els facilitarà unes plantes amb els rètols identificatius.

Per la seva banda, en aquesta edició, Igualada Comerç intentarà recrear els aires de les èpoques passades i ambientar les places més cèntriques amb els cotxes antics, música en viu i un decorat floral adient, tot acompanyat amb l’oferta paral·lela de taules de restaurants i bars que estiguin a prop.

A més a més, en col·laboració amb l’Ajuntament d’Igualada, s’oferirà la Visita Nocturna a “Igualada Medieval”. Lloc de trobada serà davant la basílica de Santa María a les 22:00 h. Al final de l’acte, se servirà una copa de cava. Aquest acte és completament gratuït.

A més a més, els visitants tampoc s’han de preocupar on i com menjar. Igualada ofereix una molt bona gastronomia i per aquesta ocasió especial, la Nit de Shopping, Igualada Comerç animarà els establiments de restauració que proposin una promoció especial, pensada exclusivament per aquest dissabte, els menús d’Igualada Nit de Shopping.

Torna la desfilada de moda a la plaça de l’Ajuntament

Després del protagonisme absolut que va tenir la Desfilada de Moda Prêt-à-porter durant Igualada Nit de Shopping de l’any passat, amb la participació de diferents sectors comercials, l’entitat es planteja de repetir l’experiència i fer-ho millor encara per aquesta nova edició d’enguany.

S’espera que la Desfilada de Moda superi encara més els bons resultats de la primera edició de l’any passat. De moment, ja s’ha superat el nombre dels comerços inscrits i ja són 12 establiments que hi prendran part. També, l’entitat ha estat realitzant aquestes setmanes assajos amb més de 40 models inscrits. L’organització ha fet el càsting de models sel·leccionats a través de concurs per les xarxes socials

La Desfilada de Moda es farà a les 21 hores a la pl. de l’Ajuntament. L’acte Igualada Pret a Porter comptarà amb la participació de 12 establiments de diferents sectors. El maquillatge i la perruqueria aniran a càrrec d’Igualada Comerç i les botigues participants. Coreografia i la música aniran a càrrec d’organització i la coordinació d’Igualada Comerç, que combinarà l’espectacle i la passarel·la clàssica sense desvirtuar una desfilada de moda tradicional. També es farà la projecció per la pantalla gran i enregistrament posterior.

L’objectiu és fer la presentació de les tendències de moda, imatge i complements de 2018 del comerç local dels següents sectors: roba infantil, òptiques, roba interior, maletes, roba i complements per tots els gustos i talles.

Tanmateix com l’any passat, l’entitat s’encarregarà de promoure i comunicar l’activitat als mitjans de comunicació i també a través de les xarxes socials, tant a nivell de l’entitat, com a nivell particular dels comerços. Igualada Comerç està fent una extensa difusió de les activitats per diferents mitjans de comunicació i xarxes socials.

Per comunicar l’activitat, Igualada Comerç ha editat un díptic d’Igualada Nit de Shopping, amb la relació complerta de tots els comerços participants en l’activitat, les seves adreces, telèfons i promocions que realitzaran, com també amb informació útil de restaurants, pàrquings, activitats, etc., tot això amb l’objectiu d’orientar el públic, sobretot el de fora de la nostra ciutat. També hi és la informació dels establiments que participen amb la Desfilada de Moda.