Demà comença la Fira de la Multicultura i el Comerç de Montbui

62

Entre els dies 1 i 6 de maig Montbui acollirà una nova edició de la Fira de la Multicultura i el Comerç.

Les activitats començaran demà 1 de Maig, amb la tradicional Arrossada que organitza l’Associació de Veïns La Margarida, a la Plaça Major del Nucli Antic. Un dels primers actes també es farà el dijous 3 maig, amb la inauguració d’una exposició sobre “El cinema a Montbui”.

A més del retorn de la “Passarel·la del comerç de Montbui”, a l’entorn del Primer de Maig Montbui celebra una de les seves festes importants del calendari anual, amb diferents propostes, entre les que sobresortiran les dues jornades de Fira del Comerç al Boulevard (dissabte 5 durant tot el dia i el diumenge dia 6 durant el matí-migdia). Durant aquests dos dies els visitants trobaran el bo i millor dels productes de proximitat del municipi en un espai obert com és el Boulevard, on també hi haurà paradetes de les entitats locals i de nombrosos artesans d’arreu de Catalunya.

Tampoc no hi faltaran activitats d’animació i dinamització per als més menuts durant tot el cap de semana. La Fira inclourà cercaviles diverses (una de musical i una altra de foc), diferents trobades multiculturals i actuacions que es duran a terme a l’escenari del Passeig Catalunya i tampoc no hi faltarà una festa juvenil amb DJ’s la nit del dissabte 5.

Cal destacar que el diumenge dia 6 es farà una de les activitats més destacades: d’una banda la 7ª Trobada de Motos i Cotxes Clàssics. MontMercat anirà acollint els participants en aquesta trobada (el preu d’inscripció és de 5 euros i dóna dret a participar en la concentració, la marxa de vehicles per l’Anoia i també a un vermut). Aquesta activitat enguany inclou el lliurament de dos premis al vehicle inscrit més antic i també un premi per al vehicle inscrit que vingui de més lluny.

Cal dir que mentre es celebri aquesta activitat, s’organitzarà a MontMercat un circuit de karts per als més menuts.

També el diumenge 6 de maig es farà una nova edició de la Romería a la Virgen del Rocío, activitat organitzada per l’Associació V. del Rocío de Montbui. L’activitat inclourà a una Missa Rociera a les onze del matí a la parròquia de Sant Maure; continuarà amb el trasllat de la imatge de la verge del Rocío, en romería, per diferents carrers del centre del Nucli Urbà.

Tampoc no hi faltarà una arrossada que s’organitzarà el mateix diumenge a partir de les dues de la tarda, a MontMercat.

La Fira de la Multicultura i el Comerç finalitzarà enguany amb una activitat especial: un llençament de globus amb desitjos d’aquelles persones que ho desitgin, i que es farà al Passig Catalunya el diumenge 6 de maig a partir de les 9 del vespre.