La Delegada del Govern a la Catalunya Central, Laura Vilagrà, visita Capellades i Montbui

134

La Delegada del Govern de la Generalitat a la Catalunya Central Laura Vilagrà va visitar aquest dimarts al matí l’Ajuntament de Montbui i el de Capellades. Allà es va reunir amb els alcaldes i regidors pertinents.

La visita a Capellades va tenir l’aspecte de l’aigua com a eix central

visita-dekegadaL’Alcalde de Capellades, Aleix Auber, i els regidors Àngel Soteras i Sergi Pérez van prendre part de la reunió que es va parlar de qüestions com l’aigua, fent una visita a la Bassa per conèixer de primera mà el seu estat, així com la sobreexplotació de l’aqüífer.

Les infraestructures han estat tema rellevant en aquesta trobada, on s’han destacat projectes com l’Abric Romaní, la rehabilitació de Casa Bas, la reestructuració de l’Ajuntament de Capellades o l’estat obsolet de les instal·lacions esportives a la vila.

En aquest sentit l’Alcalde, Aleix Auber, ha destacat “és realment important poder establir aquest punts de trobada per a parlar i cercar nous recursos per a qüestions que moltes vegades porten anys encallades, així com poder intercanviar experiències i posar en comú estratègies per a fer front a algunes situacions tals com infraestructures velles o amb actuacions urgents, serveis col·lapsats o d’altres qüestions més complexes com ara l’aigua. Aquestes reunions han de tenir un retorn que ens permeti avançar amb els diferents aspectes que s’han comentat, demostrant així que pot ser una eina útil cap a les institucions.”

Vilagrà ha escoltat les demandes del consistori i en farà el traspàs als departaments corresponents per poder fer-ne un seguiment i donar-hi resposta.

Durant la trobada, la delegada va signar al Llibre d’Honor de Capellades.

A Montbui s’hi van tractar qüestions socials

Laurà Vilagrà i Teo Romero.
Laurà Vilagrà i Teo Romero.

Laura Vilagrà es va reunir amb l’alcalde Teo Romero i amb diferents regidors de l’equip de govern municipal. Vilagrà, que ja havia vingut a Montbui el passat mes de gener coincidint amb el Congrés de la Unió de Pagesos, va realitzar aquesta vegada la seva primera visita institucional, en la qual va poder conèixer de primera mà les reivindicacions i necessitats de l’Ajuntament de Montbui, especialment en l’àmbit d’equipaments socials i finançament.