Una delegació montbuienca marxa cap a Mata de Alcántara per celebrar els 20 anys d’agermanament

28

Aquest dimecres a la tarda sortia des de Montbui, en autobus, la delegació montbuienca que assistirà fins diumenge a la commemoració del 20è Agermanament entre Mata de Alcántara i Montbui, en aquest cas a terres extremenyes.

L’expedició montbuienca (encapçalada per l’alcalde Teo Romero i per diferents regidors), i amb persones originàries de Mata de Alcántara participarà a les diferents activitats de “Las Candelas 2017”. Els montbuiencs participaran durant els propers dies a nombroses activitats religioses, folclòriques, revetlles, tradicions, gastronomia, germanor…Serà la continuació de les activitats de commemoració dels 20 anys d’agermanament entre Montbui i Mata de Alcántara.

Cal recordar que durant el passat mes de setembre es va celebrar a Montbui la primera part de la celebració d’aquest 20è aniversari, amb diferents activitats i la visita d’una representació institucional i de veïns d’aquest municipi de Cáceres amb qui Montbui té importants vincles, ja que molts ciutadans de Montbui són originaris d’aquesta localitat extremenya.

Durant aquest 2017, 20è aniversari de l’agermanament amb Alcaudete i Iznájar

A més d’aquesta commemoració amb Mata de Alcántara, 2017 serà un any important en matèria d’agermanaments i vincles institucionals a Montbui. Durant la propera Fira de la Multicultura es commemorarà el 20è aniversari de l’agermanament amb els municipis d’Iznájar (Córdoba) i Alcaudete (Jaén).