David Roig és escollit president d’ERC a Vilanova del Camí

114

El passat divendres, 16 de novembre, la secció local d’Esquerra Republicana de Catalunya de Vilanova del Camí va celebrar una assamblea amb l’objectiu principal de renovar la seva presidència i els càrrecs de l’executiva.
David Roig va ser escollit President de la Secció Local juntament amb una renovada executiva. D’aquesta manera, la fins ara presidenta Alícia Capdevila donarà el relleu a David Roig per tal d’afrontar amb més força les properes eleccions municipals de maig de 2019.

Durant la presentació de la seva candidatura per encapçalar com a president la nova Secció Local de Vilanova del Camí, Roig, que fins ara ocupava el lloc de secretari d’organització en l’antiga executiva, va aprofitar per agrair la tasca portada a terme per l’anterior presidenta Alícia Capdevila, pels seus companys d’executiva i per l’actual portaveu del grup municipal, Marcel·lí Nieto.

El nou president va parlar de la necessitat de renovació i d’un nou projecte que, segons va dir: “serà continuador de la tasca feta fins ara però amb energies renovades, il·lusió, ganes i noves idees”. Aquest nou projecte es presenta amb tres objectius clars: ampliar la base republicana de Vilanova del Camí, fer créixer i explicar el projecte de ciutat que des d’ERC Vilanova del Camí es planteja per tal de consolidar-se i guanyar les properes eleccions de maig de 2019. A més, també pretén posar en marxa les Joventuts d’Esquerra Republicana (JERC) a Vilanova del Camí per tal de que els joves del poble tinguin un paper important en la societat, fent-los partícips i recolzant-los perquè puguin resultar un reflex del partit a Vilanova.

Després de ser escollit per unanimitat nou president de la Secció Local, David Roig va dir unes paraules d’agraïment i va afegir: “afrontem aquest repte amb molta responsabilitat, il·lusió i amb ganes de fer i treballar per Vilanova i pels vilanovins i vilanovines”.