La dansa d'”El meu príncep blau” inaugura l’any al Teatre de l’Aurora

12

Divendres i dissabte el Teatre de l’Aurora comença l’any amb un espectacle de dansa per al públic familiar. L’escenari de l’Aurora acollirà El meu príncep blauun espectacle de El ballet imperial de la reina Rosamunda, una companyia Marc Hervàs i Clara Dalmau (La companyia del príncep Totilau). Aquest és el segon espectacle del Cicle Km.0 impulsat pel Teatre de l’Aurora que pretén donar més visibilitat a les companyies professionals de teatre familiar de la comarca de l’Anoia.

El meu príncep blau és un fantàstic espectacle de dansa per a tots els públics amb música del barroc que trenca el mite del príncep blau. Mentre cau una forta tempesta, una noia del segle XXII i una altra del XVII es troben a través d’una pota fantàstica que connecta les dues èpoques. Sorprenentment, una conviu amb un goril·la i l’altra espera il·lusionada l’arribada d’un príncep blau. Amb música del Barroc, gaudirem d’un fantàstic espectacle de dansa en què les dues noies aprendran a ser felices per si soles.

El meu príncep blau és el segon espectacle d’El ballet imperial de la reina Rosamunda i es va estrenar el passat juliol al Festival de Teatro Clásico de Almagro.

Activitat paral·lela: Taller de dansa

La companyia El ballet imperial de la reina Rosamunda convida als infants de més de 5 anys que hagin vist l’espectacle a participar al taller de dansa que duran a terme just al finalitzar cada passi de l’espectacle. En aquestes classes de dansa contemporània, es desenvoluparà la creativitat dels participants i la capacitat d’expressar-nos a través del cos. No és necessari haver rebut classes de dansa prèviament. Només cal roba còmode i ganes de passar-s’ho bé.

Cicle Km.0: companyies professionals anoienques de teatre familiar

El Cicle Km.0, que celebra la seva tercera edició, és un projecte impulsat pel Teatre de l’Aurora amb la col·laboració de les companyies professionals de teatre familiar de l’Anoia, amb l’objectiu de donar més visibilitat i apropar al públic els seus espectacles i el seu treball creatiu. Amb aquesta voluntat, el cicle Cicle Km.0, a part de mostrar les creacions de les companyies professionals de teatre familiar de la comarca, també les vol donar a conèixer de portes endins, organitzant diverses activitats paral·leles, com tallers, visites guiades, exposicions i altres activitats.


El Cicle Km.0 compta amb la col·laboració de les companyies: 2princesesbarbudes (Sant Joan de Mediona), Cia. La Mandarina (Igualada), Farrés brothers i cia. (Igualada), Ka Teatre  (Vilanova del Camí), La companyia del príncep Totilau (Sant Martí de Tous), Teatre Nu (Sant Martí de Tous) i Tot Circ (Copons). Set companyies professionals de l’Anoia, que es dediquen principalment als espectacles familiars, amb experiència, prestigi dins el sector i amb espectacles de qualitat.

Funcions, horaris i venda d’entrades de l’espectacle i del taller de teatre

Les representacions de El meu príncep blau, de El ballet imperial de la reina Rosamunda tindran lloc el dissabte 6 i el diumenge 7 de gener, a les 18 h. Les entrades  8 € i 6 € (amb els descomptes habituals) es poden adquirir per Internet i a la taquilla del Teatre de l’Aurora (a la plaça de Cal Font) una hora abans de cada funció. Més informació a www.teatreaurora.cat.

El taller de dansa a càrrec de El ballet imperial de la reina Rosamunda es durà a terme a l’acabar cada representació. El taller està inclòs al preu de l’entrada, per participar-hi cal reservar l’assistència a l’activitat escrivint a info@teatreaurora.cat. El taller està dissenyat per a nens i nenes de més de 5 anys.