Dani Flaco presenta les seves ‘Verbenas y fiestas menores’ a Músiques de butxaca

20

En la gira per Espanya de la presentació del seu últim disc ‘Verbenas y fiestas menores’, Dani Flaco actuarà a Músiques de butxaca aquest divendres i ho farà en format acústic acompanyat de David Sam al piano.

Dani Flaco, originari del barri de Bellvitge de l’Hospitalet de Llobregat, va deixar fa poc més de 10 anys el seu treball a la Seat per dedicar-se a la música i publicar discos com Salida de emergencia’, ‘Fuerzas de flaqueza’, ‘Xarnego’, ‘Secretos de sumario’, ‘Cada vez más flaco’ o ‘Versos y madera’.

Flaco, té com a referents musicals a Jakob Dylan, Quique González, Bob Dylan, The Beatles o Javier Krahe, a qui admira especialment. Artista sincer i compromès amb la qualitat de la seva obra, ofereix un producte molt personal, amb ànima i amb aquell deix de rebel·lia que tant el caracteritza.

El seu setè elepé, ‘Verbenas y fiestas menores’, gravat a Guadalajara, produït per Fernando Polaino, publicat per Granja Beat i amb disseny del cineasta Juan Cruz, ha comptat amb les col·laboracions vocals de César Pop i Txtexu Altube i ho ha gravat en directe amb la seva banda integrada per Miquel Ballester, bateria; Jordi Cobri, baix; Pepo López, guitarres; David Sam, piano i teclats; Diego Galaz, violí i Bego Ortiz, cors.

En aquest disc, Flaco, que des de fa 4 anys resideix a Madrid, incideix en la seva opció de ser un cantautor amb ànima rockera que cuida molt els textos i flirteja amb el country, el blues, la balada o el folk en cançons d’amor i desamor, d’amistat o de crítica social.

Els concerts de les Músiques de butxaca se celebren els primers divendres de mes. Músics i públic comparteixen l’escenari del teatre modernista de l’Ateneu en un espai que transformem per acostar-lo al concepte de cafè-concert: tauletes, cadires, espelmes, copa (regalem un gintònic) i sobretot, la proximitat i la complicitat de músics i públic fa que més enllà d’assistir a un concert esdevingui tota una experiència.

El concert de Dani Flaco del 4 de maig tancarà la primera part de la temporada i després ja fins el 5 d’octubre.

El concert se celebrarà a les 11 de la nit al Teatre Municipal l’Ateneu.

El preu de l’entrada del concert és de 12 euros amb gintònic inclòs i de 10 euros pels socis de l’Ateneu, Cineclub, Amics del Teatre de l’Aurora i Òmnium Cultural.

Les entrades es poden comprar online a través de www.musiquesdebutxaca.cat, anticipades a Secretaria de l’Ateneu o mitja hora abans del concert a taquilla.