Cultura en Família proposa fer una mona mentre es practica l’anglès, aquest diumenge, al Museu de la Pell

49

museu

Aquest diumenge, 12 d’abril, a les 12h del migdia, el Museu de la Pell d’Igualada acollirà una nova activitat familiar gratuïta inclosa dins del programa Cultura en Família. Es tracta del taller Yummy Easter Dessert, a través del qual es prepararan postres i es podrà conèixer com se celebra la Pasqua en els països anglosaxons. El taller anirà a càrrec de escola d’anglès Kids&Us i està recomanat a partir de 6 anys.

Un professor de l’escola tornarà a posar-se el barret de cuiner perquè grans i petits aprenguin a fer una mona de Pasqua, i donarà totes les explicacions en anglès. Aquest taller està pensat perquè els infants, en companyia dels pares, experimentin amb el menjar, tastin i descobreixin que la cuina pot ser molt divertida i, alhora, vagin aprenent noves paraules i conceptes de la llengua anglesa d’una manera lúdica i dinàmica. Només cal que, qui no es vulgui embrutar, porti un davantal de casa i vagi seguint atentament la recepta perquè pugui endur-se cap a casa una bona mona.

Davant de la bona resposta de la primera activitat en anglès que es va programar en la passada edició de Cultura en Família, a més del taller de cuina del diumenge 12 d’abril, hi haurà una altra activitat al mes de maig del tipus story&craft, que també anirà destinada a famílies amb infants a partir de 6 anys.

El programa Cultura en Família reuneix un ventall d’activitats, en bona part gratuïtes, que inclou tallers de tota mena, teatre i espectacles musicals, festes populars, visites, contacontes o cinema en català; un seguit de propostes organitzades per l’Ajuntament d’Igualada i l’Institut Municipal de Cultura (IMC). Es pot donar demanar informació de l’activitat al telèfon del Museu de la Pell, el 93 804 67 52.