Cuinem i tastem: “Selecció de tapes d’El Taller de la Tapa d’Igualada”

608

Tercera entrega del “Cuinem i tastem”, la secció on us proposem plats per fer a casa i en què hi participen cuiners de la comarca i un personalitat de diferents sectors de l’Anoia.

En aquesta ocasió, el cuiner d’El Taller de la Tapa, Antonio Falcón, ens proposa una selecció de les tapes que ofereix al seu gastrobar d’Igualada. Al seu costat, Joan Mangues, estudiant de Ciències Polítiques a la UB, activista polític a les xarxes i culé declarat.

Espai patrocinat per Supermas, i amb la col·laboració de Can Mabres, Forn Sant Magí 9, cerveseria La Lenta i Caves Bohigas.

Les tapes que us ensenyarem a fer són:

  • Salmorejo de remolatxa i escuma de gorgonzola
  • Tàrtar de presa ibèrica
  • Sardines marinades
  • Gambes cruixent
  • Curry crabs

Aquí, el vídeo: