Cròniques de l’Igualada Volei Club
C

17 de gener de 2017

A falta d’una jornada l’Alain Afflelou Sènior Femení ha aconseguit matemàticament la tercera posició guanyant el partit jugat dissabte contra l’Escola Orlandai per un 3-2!
 Al partit s’ha notat que estava l’equip al complet i fent una gran unió.
L’equip ja es comença a preparar per afrontar la fase d’ascens amb molta il·lusió!

La setmana que ve juguen al fortí contra l’Atmella del Vallès.

Pel que fa a l’Alain Afflelou Femení “B” van perdre contra el Esplugles per 0-3, en un partit lluitat, la setmana que ve jugaran a fora contra el Avinyò.

Per una altra banda l’Alain Afflelou Femení “C” van perdre a domicili per 2-3, contra Club Volei La Palma, en un partit emocionant on la igualtat va estar tan en lloc com a errors per els dos equips, al tie va caure cap a La Palma, la setmana que ve visitaran la pista del Colegio Aleman.

Equips base
El Juvenil Masculí va perdre al fortí contra el Balafia per 0-3, en un partit més disputat que el de l’anada, on es va veure una evolució, la setmana que ve al fortí a les dotze rebran el Sant Pere i Sant Pau, líders del grup.

El Juvenil Femení van perdre per 1-3 contra el volei 6 Manresa, en un primer set les igualadines van sortit molt fortes, cosa que es va anant baixant per errors propis i falta d’atac en els següents, tot i això bona feina de les jugadores, el pròxim partit visiten el Rubí.

El Cadet femení també van acabar amb el mateix resultat 1-3 amb el volei 6 Manresa, també amb molta emoció i esforç per part de les igualadines, també visitaran Rubí.

Per la seva part el Cadet Masculí a la seva Visita a Tarragona al Sant Pere i Sant Pau, varen perdre per 0-3, tot i això van lluitar amb tot amb un equip molt superior, la setmana que ve descansen.

El 7è partit de la temporada va acabar amb una nova victòria de les igualadines per un ajustat 2-3, contra Vilafranca, amb aquet èxit les Alevines continuant líders sense conèixer la derrota, tot i el debut de dues noves jugadores, l’equip va continuar mostrant un bon nivell de joc. Cal felicitar a tot l’equip pel bon treball realitzat.