Cròniques dels partits de l’Igualada Volei Club
C

15 de maig de 2017

El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es va desplaçar a la pista del CV L’Ametlla del Vallès per disputar una nova jornada de la segona divisió catalana. El partit va acabar amb un marcador de 1 set a 3 (25-23/23-25/20-25/17-25), favorable als visitants. El primer set se’l van emportar els vallesans, a partir del segon set els igualadins van canviar l’actitud defensiva i això va propiciar contra-atacs per posar-se per davant ràpidament i dominar el joc, en el quart set el locals van abaixar els braços ja a principis de set i els de l’Anoia van aprofitar-ho per emportar-se el partit amb claredat. El pròxim dissabte al es 19 hores el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club es desplaça a la pista del CV Cometa Bellvei, per disputar la penúltima jornada de la lliga.

El Alain Afflelou Sènior Femení perd a casa davant el Llars Mundet per un 0-3, en la penúltima jornada, i perdent tota aspiració a arriba al tall d’ascens, tot i aixo les noies de Xavier Tirado van mostrar una bona cara combativa en diferents fases del partit, la setmana que ve visita al Sant Pere pescador per concloure la temporada.

Per la seva part el Alain Afflelou Sènior Femení B guanya a la pista del Cardedeu per un 0-3, les jugadores de Carles Casals van ser molt superiors ja que tan en el primer com en el segon set, en el tercer van haver una mica mes de lluita, la setmana que ultim partit que decidira quin dels dos equips del igualada quedara davant ja que estan empatats a punts, espectacle emocionant al Fortí un s’enfrontaran dissabte a les 18:00, us esperem¡

El Alain Afflelou Sènior Femení C perd al fortí davant el Colegio Aleman, on tan sols han pogut arrancar un set, els demés les igualadines no van arribar a disputar els sets, aixo si van tindre fases de joc bones i bones defenses, com ja hem dit la ultima jornada al duel ffratricida amb el B.

Equips Base

El Juvenil Masculí aconseguix un punt a la seva visita a Cornella davant el Sandor, després de la victorià de la setmana passada sembla que els jugadors de Daniel Gonzalez, hagin assentat una mica en un primer set sense errors, en el segon la reacció del Sandor va igualar el,partit en un tercer mes ajustat on el igualadins també van emportar, en el quart una baixada en recepció va posar les coses planers, i en el cinquè no es va comença amb bon peu i van entra en dinàmiques antigues, cosa que afavorir que el Sandor s’emportes el partit, en global bon partit i actitud dels jugadors fins la fase final, la setmana que ve el penultim partit visitan el Llars Mundet.et..

El Juvenil Femení perd per 1-3 contra l’Hospitalet, les igualadines , tot i mostra un bon joc han tingut alguns alts i baixos que han fet que el marcador es decantes cap a les visitants. Els parcials de l’ultim partit de la temporada han estat 24-26/25-15/19-25/23-25, assolin aixi la quarta posició conjunta amb la lliga conjunta amb el Cadet, felicitat per un gran temporada noies¡¡¡¡¡¡

El Cadet Femení tam perd davant l’Hospitalet, però per un 2-3, en un altre partit super emocionat i disputat que ja ens tenen acostumats les jugadores de Laia Pujol, un equip amb una progresio espectacular a les que son el futur del Volei Igualada, sols fecundables perque s’ho mereixen.

El Cadet Masculí Perd a la seva visita a la Escola Orland aii, per un 3-0,peròò eljugadorsrs de Carles Minguez han mostrat la seva milloversióio, aconseguirir lluitar de tu a tu en tots els sets, graprogresioio dels cadet que poc a poc vaaconseguintnt que el treball surti a pista, lsetmanaan que ve en principi edesplacenen a Andorra pejugarar epenúltimin partit.

El Dissabte el equip Aleví de l’Igualada volei Club, va disputar la fase territorial representant l’Anoia i competint contra Osona. El partit el van guanyar el equip Osonenc per un 0-3, els dos primers sets, Osona va ser clarament superior degut basicament als nervis igualadins i una diferencia d’edat evident en bastants moment. El tercer es va igualar molt i les anoienques es van avançar en el marcador fins el final del “macht”, on una petita serie d’errades segudes, va fer avançar les ososnenques fins la victorià final, felicitar les igualadines per tota la temporada que han fet i també aconseguint la copa dels Valors, Felicitats noies i equip tècnic, us ho mereixeu!