Cròniques del cap de setmana del 25 i 26 de febrer de l’Igualada Volei Club
C

28 de febrer de 2017

El passat dissabte el Jorba Solà Sènior Masculí de l’Igualada Vòlei Club va rebre al pavelló de Les Comes al CV l’Ametlla del Vallès B. El partit va acabar amb un marcador de 3 sets a 1 (25-19/25-19/20-25/25-12) favorable als locals. Els igualadins van portar el ritme de partit, de totes maneres no van completar un bon partit, ja que el rival no plantejar gaires dificultats.

El pròxim partit de l’IVC rebran ‘al fortí’ al CV Cometa Bellvei.

El Alain Afflelou Sènior Femení cau a casa del ASFE Sant Fruitós per 3-0, en un partit on les jugadores de Xavier Tirado van tenir sempre la opció de lluitar els sets fins al final, però no van imposar el seu joc en els moments decisius del partit. La setmana que ve rebran al Sant Pere i Sant Pau, al Fortí el dissabte a les 18:00.

Pel que fa al Alain Affleou Sènior Femení B perd a cas de DSB Colegio Aleman per un 3-0, en un partit on les jugadores van anar sempre per darrera i sense opcions amb un joc erràtic i errors no forçats, esperem recuperar el bon joc en les pròximes jornades, cauen a la quarta posició. La setmana que ve descansen.

I victòria del Alain Afflelou Sènior Femení C davant del Institut Jaume Balmes, per 0-3, una victòria contundent, on les igualadines no van donar opció, joc sòlid i bons atacs, això les col·loca líders del seu grup. La setmana que ve rebran els Víkings de Prat dissabte a les 20:00 al Fortí

Equips base

El Juvenil Masculí perd davant el UE la Salle Girona per un 0-3, tot i la derrota un dels partis més seriosos del juvenil que va tenir opcions de guanyar algun set, també moltes baixes i sense recursos per canviar dinàmiques, es va lluitar cada punt. La setmana que ve es desplacen a Cardedeu.

El Cadet Masculí perd davant el Barberà, per un 0-3, partit davant un equip format fa dos anys, i això fa veure la joventut d’alguns jugadors de l’Igualada, tot i això la lluita en cada punt va ser gran, en l’últim set van donar la seva millor versió. La setmana que ve es desplacen als Monjos.

Tant el Juvenil Femení i el Cadet es desplacen a Vilanova i la Geltrú la setmana que ve.