Creu Roja posa en marxa la recollida de joguines per la campanya de Nadal

120

CARTEL_50x70cm_SMSJa tornem a tenir en marxa la 28 Edició de la Campanya de Recollida de Joguines de Creu Roja a l’Anoia amb la finalitat es que cap nen de la nostra comarca es quedi sense joguines la Nit de Reis i així cobrir les necessitats de les famílies que estan passant dificultats econòmiques i no poden assumir l’adquisició de joguines pels seus fills. Els criteris d’accés a la Campanya es marquen des dels equips de Serveis Socials de cada municipi.

Des de Creu Roja un any més, fem una crida per les donacions de joguines per infants de 0 a 12 anys, esperant una resposta social de solidaritat en aquestes Festes de Nadal.

Us recordem que demanem joguines noves, educatives, no bèl·liques i no sexistes.

Perquè demanem una joguina nova? Tot infant mereix jugar amb la mateixa qualitat. No volem infants de primera i de segona. Les joguines de segona mà poden trobar-se en mal estat i no respondre a les expectatives.

Enguany, l’Acte central de la campanya culminarà els propers 22 i 23 de desembre, amb la Marató que es celebrarà en un nou espai de la ciutat: el vestíbul de l’Ajuntament d’Igualada. Aquest any obrim l’horari durant dos dies, per facilitar l’entrega de joguines als centres educatius de la ciutat durant el dia 22 al matí, i per rebre-us durant tota la Jornada del dia 23 a tothom qui ens vulgui acompanyar. 

A més aquest any qui porti una joguina durant la Marató o a la seu de Creu Roja, obtindrà una entrada per la pista de gel de Cal Font.

Més endavant us confirmarem la relació de punts de recollida d’arreu de la comarca.

Per tota la gent que no pugui venir a les maratons o punts de recollida de joguines, poden portar les seves joguines a les nostres oficines a:

C/ Les Comes 34, Igualada de 09:00 a 14:00h i 16:00 a 19:00 h.