Convergència organitza per demà una jornada de treball, oberta a tothom, a Vilanova del Camí

42

ciu.JPG

Convergència Democràtica de Catalunya (CDC) ha organitzat per demà dissabte, al Centre d’Innovació Anoia de Vilanova del Camí, una jornada de treball per a presentar la campanya “Benvinguts al futur”, que agruparà les propostes per a les eleccions del 27S. La jornada és oberta a tothom, constarà d’un esmorzar popular i l’assistència a dos tallers, que impartiran l’alcalde d’Igualada, Marc Castells, i la diputada de l’Anoia al Parlament, Maria Senserrich. Les conclusions de la jornada es presentaran públicament el proper dilluns, i s’afegiran a la convenció nacional prevista per als dies 18 i 19 de juliol a Barcelona.

Presència de Josep Rull
Amb aquest acte CDC vol donar el tret de sortida en la cursa electoral del 27S. Hi serà present el coordinador general del partit, Josep Rull, alhora un dels puntals al costat del president Mas en el procés sobiranista, a nivell polític.
No és segur encara que Maria Senserrich, diputada els darrers cinc anys, repeteixi a la candidatura de CDC. “Em faria molta il.lusió, jo estic a disposició del meu partit i del president Mas, per al que calgui”, explicava en roda de premsa. Algunes fonts no oficials situen també Marc Castells en un lloc destacat de “la llista amb el president”.