Contundent victòria del CB Igualada amb un dels rivals més forts de la lliga
C

20 de novembre de 2017

El Club Bàsquet Igualada s’enfrontava al Club Bàsquet Valls en el que era un duel directe, els dos rivals se situaven a la part alta de la classificació amb el mateix balanç de victòries i derrotes.

El partit va començar amb un ritme marcat pel Valls i amb petits avantatges per ells, l’Igualada no podia córrer al contraatac i això afavoria als visitants, el primer quart va acabar amb un resultat de 21-17. En el 2n quart els locals van posar una marxa més i això es va començar a notar en més transicions i més intensitat, els atacs guanyaven a les defenses. Amb això es va arribar a la mitja part amb un favorable 49-41.

A la represa es van poder veure dels millors minuts de l’Igualada en el que portem de la temporada: defensa agressiva, moltes ajudes i joc ràpid i això es va traduir en un contundent 76-56. En l’últim quart els locals van seguir igual i no trobaven resposta per part dels visitants, que en un gran desplegament i ambició com a equip no obtenien resposta. Al final 99-70 contra un dels rivals més difícils de la categoria.

5 inicial: Burgués E, Fons C, Gual A, Tejero, E, Camí P.

CB Igualada: Riu R (9), Burgués E (18), Carrión S (8), Torres J (4), Benito M (7),
Fons C (14), Garcia M.A. (13), Gual A (6), Farrés S (0), Tejero E (18), Camí P (2).

CB Valls: Llagostera J (18), Baiget A (5), Andreu J (11), Fontanet P (2), Gallart F (2), Mejias A (0), Navarro M -, Boada F (0), Miguel JJ (9), Ngomo O (10), Freeman RJ (13), Giménez M -.

Creus que Igualada necessita més carrils bici?